Programma

14.30 Tempel open

15.00 – 16.30 Sixp@ck

17.00 – 18.30 Goeie Genade

19.00 – 20.30 Damaged Heroes

SIXP@CK

De formatie zorgt voor een optreden met de “lekkerste” Nederlands en Engelstalige nummers uit de Rock-scène van heden en het verleden.
Het repertoire bestaat uit o.a. de mooie “Long cool woman in a black dress” die samen met “Mustang Sally” op “Saturday Night” via de “Route 66” het vrije gevoel beleven van “Born to be wild” richting “Sweet Home Chicago”.
Het wat rustige werk wordt ook niet vergeten, dit om het publiek weer wat op adem te laten komen.

Frontman Douwe spreekt iedereen aan, de toetsenpartij wordt verzorgd door Gerrit. De vaste basis van drums en bas zijn in goede handen van Arnold en Edwin. En Wim weet moeiteloos een gitaarpartij neer te zetten, waarbij hij samen met Douwe op zijn akoestische gitaar er een mooi muzikaal geheel van maakt. De 4 koppige zang zorgt voor de rest. Kortom een optreden om van te genieten.

Info: www.sixpack-lochem.nl

Damaged Heroes

wat krijg je als je 3 muzikale vrienden uit de achterhoek, die in meerdere gezamelijke bandjes spelen samenvoegt, daar een sausje van stevige rock ,funk en pop overheen gooit? Dan krijg je "Damaged Heroes!" 
Op zang/Bas: Michel van der Krabben
Op Gitaar: Gertjan Spieker
Op Drums: Gertjan Heijting
Michel en Gertjan Heijting spelen nu sinds een jaartje samen in de Baakse band Hero3s! Vooral gericht op funky poprock covers. En Michel en Gertjan Spieker spelen sinds een paar maanden in het nieuwe stevige powerrock trio DAMAGEDX. De 3 mannen besloten eenmalig samen te gaan werken voor Tempelpop en muziek te gaan spelen van hun eigen muzikale helden maar dan op hun eigen manier, bestaande nummers werden wat aangepast en in hun eigen stijl ten gehore gebracht. zo zul je nummers voorbij horen komen van oa: INXS,DavidBowie, Cameo, herman brood, stevie wonder, maar ook AC/DC , Black Sabbath , ZZtop en the Beatles zul je gaan horen en nog vele vele anderen!!!!

GOEIE GENADE!

Goeie Genade! is een nieuwe band, die grotendeels uit Bronckhorster bestaat. De bandleden hebben hun muzikale sporen verdiend in feesttenten en op kermissen in het hele land.

Het zeer energieke gezelschap brengt een bonte repertoire-keuze in een wervelende show. In sneltreinvaart wordt geschakeld tussen rock’n’roll, pop, ska, disco, pretpunk, dialectmuziek en nog wat meer. Met vijf man én een dame zullen ze de Baakse tempel laten trillen op zijn grondvesten.
Komt allen tesamen, beminde gelovigen! Er mag gedanst worden.

Volg ons op Facebook: